fauske
Øystein Vikingsen Fauske, administrerende direktør i Wattn. Foto Wattn
Foto: Tafjord

Øystein Vikingsen Fauske er ansatt som administrerende direktør i et nytt strømsalg-selskap.

  • Øyvind Lie

I juli ble det kjent at Tafjord, SFE og Tussa går sammen om en felles satsing innen strømsalg til privat- og bedriftsmarkedet. Navnet til det nye selskapet er ennå ikke klart. Øystein Vikingsen Fauske er nå ansatt som administrerende direktør i det nye selskapet. Han kommer fra stillingen som konserndirektør...
Artikkelen er 154 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.