stålfundament
Statnett sparer store summer på å bruke prefabrikkerte stålfundamenter.
Foto: Statnett

Prefabrikkerte jordfundamenter i stål ga Statnett en besparelse på 400 millioner kroner.

  • Atle Abelsen

Prosjektleder Jacob Grønn hos Statnett forteller at det slett ikke har vært noen selvfølge at de skulle klare å fullføre det 220 kilometer lange 420 kV-prosjektet mellom Balsfjord  og Skillemoen og sette spenning på før jul i år, som opprinnelig planlagt, og uten å overskride budsjettet. – Prosjektet har fått...
Artikkelen er 863 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.