multe cloudberry
Det norske fornybar-selskapet Cloudberry må sies å ha gjort et veldig bra navnevalg. Navnet betyr multe på norsk.
Foto: Arnstein Rønning/Wikimedia commons

Skal koste om lag 720 millioner kroner.

  • Øyvind Lie

Cloudberry Clean Energy AS har inngått en transaksjonsavtale for å erverve inntil 33,4 prosent av aksjene i Odal Vindkraftverk AS, med Akershus Energi (33,4 %) og KLP (33,2 %) som partnere, ifølge en børsmelding. Cloudberry vil i første omgang kjøpe minst 10 prosent av aksjene i selskapet, og har i...
Artikkelen er 286 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.