selselva kraftverk
Selselva kraftverk i Gaular kommune i Sunnfjord. Foto: Peltonman
Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Har kjøpt nesten en halv TWh i løpet av året.

  • Øyvind Lie

Cloudberry Clean Energy har undertegnet avtaler om å kjøpe to småkraftverk i Norge, skriver selskapet i en børsmelding. Det ene er Selselva kraftverk i Bygstad i Gaular kommune i Sunnfjord. Verket har en effekt på 5,36 MW og har ifølge Cloudberry en årlig normalproduksjon på 20 GWh. I NVEs database...
Artikkelen er 158 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.