holene elvia
Jens Tore Holene i Elvia er kritisk til Statnetts agering i Tegneby transformatorstasjon i forbindelse med et stort strømbrudd tidligere i høst. Her holder han innlegg under Energi Norges digitale nettkonferanse.
Foto: Skjermdump/Energi Norge

– Kanskje kunne utfallet vært unngått hvis vi som lokalt selskap hadde fått mer ansvar for spenningsreguleringen.

  • Øyvind Lie

Utvidet med kommentar fra Statnett. På grunn av en feil i Statnetts transformatorstasjon i Tegneby mistet 68.000 strømkunder mellom Ski og Sarpsborg strømmen 13. oktober. Under Energi Norges nettkonferanse onsdag, som arrangeres digitalt, brukte avdelingsleder Jens Tore Holene i Elvia strømbruddet som eksempel på at det ville vært bedre å...
Artikkelen er 1162 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.