Fjordkraft
Fjordkraft vil med hjelp fra Energi Norge saksøke både Olje- og energidepartementet og Energiklagenemda. Foto: Fjordkraft
Foto: Fjordkraft

Har fått svar fra Forbrukertilsynet om påslag på innkjøpspris.

  • Øyvind Lie

Som kjent var Fjordkraft ett av 29 selskaper som Forbrukerrådet klaget inn til Forbrukertilsynet for å ha tilbudt innkjøpsprisavtaler som skal ha vært ulovlige. I et svar til Fjordkraft har Forbrukertilsynet klargjort hvordan regelverket rundt spesifisering av priselementer i innkjøpsprisavtaler skal forstås, melder Fjordkraft i en børsmelding. «Det er enkelt...
Artikkelen er 137 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.