Inger Lise Blyverket
Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket. Foto: Forbrukerrådet
Foto: Forbrukerrådet

Forbrukerrådet klager inn selskapet til Forbrukertilsynet.

  • Øyvind Lie

Forbrukerrådet klager nå Norges største strømselskap Fjordkraft inn selskapet for urimelige avtalevilkår etter markedsføringsloven. Rådet hevder Fjordkraft «unngår å varsle kunder direkte når de skrur opp prisene – og nøyer seg med å legge informasjonen på «Min side» eller på egne nettsider». «Dette er i klar strid med både bransjens...
Artikkelen er 625 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.