ulf møller
Ulf Møller, næringspolitisk rådgiver i Energi Norge, er stolt av bransjens initiativ for trygg strømhandel. Foto: Øystein Andres Bjerke/Energi Norge
Foto: Øystein Andreas Bjerke/Energi Norge

Generaliserte og udokumenterte påstander, hevder Energi Norge.

  • Øyvind Lie

«Kun kort tid etter at bølgene etter forrige klagesak er i ferd med å legge seg, går Forbrukerrådet igjen til krig mot strømbransjen. Også denne gangen med generaliserte og udokumenterte påstander», skriver Energi Norge i en melding på sin nettside. Forbrukerrådet har nå klaget inn 25 selskaper og 79 produkter,...
Artikkelen er 411 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.