mast
Illustrasjonsfoto.
Foto: Mostphotos

Krever at de stanser eller klargjør avtaler med uklare ekstra priselementer.

  • Øyvind Lie

Forbrukerrådet gikk i høst hardt ut og beskyldte 29 strømselskaper for å operere med hemmelige priser, som ble betegnet som «juksepriser» hvor kundene ble «lurt» til å betale for mye. Forbrukertilsynet har nå sendt ut brev til 17 av selskapene med krav om at de enten stopper markedsføringen av avtalene...
Artikkelen er 499 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.