morrow
Disse fire stedene vurderes for Morrows batterifabrikk: Arendal, Lista, Kristiansand og Vennesla.
Foto: Morrow Batteries

Statnett har analysert nettilknytningen for Morrows batterifabrikk på Sørlandet.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk har omtalt, planlegger Morrow Batteries å bygge en svær batterifabrikk på Sørlandet. Ifølge et brev fra Statnett til Agder Energi Nett, som Energiteknikk har sett, er planlagt effektuttak for batterifabrikken er 245 MW grunnlast og 315 effekttopp ved fullført byggetrinn 3, som antas å komme i drift i...
Artikkelen er 648 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.