lading glitre
Illustrasjonsfoto.
Foto: Glitre Energi

Glitre Energiløsninger og CaCharge inngår samarbeid.

  • Øyvind Lie

Effektstyring, fleksibel fasebalansering og selvlærende algoritmer skal sikre at ladeløsningen garanterer maksimalt antall ladeplasser innenfor tilgjengelig elkapasitet, skriver Glitre Energi i en pressemelding.

– Vi er glade for å starte dette samarbeidet med CaCharge. Løsningen til CaCharge spiller utrolig godt sammen med våre andre tjenester for energieffektivisering, sier Anders Diep-Lynne, daglig leder i Glitre Energiløsninger, i meldingen.

I ladeløsningen tilbys ladebokser, web- og appløsning for betaling samt løpende support. Dersom kunden har ladebokser fra før, kan disse også inkluderes.

Samarbeidet med Glitre Energiløsninger er en del av det svenske ladeselskapet CaCharges internasjonalisering.