havarert mast
En av 16 havarerte master på fjellet i nærheten av Rjukan i Telemark.
Foto: Stannum AS

16 master havarerte på grunn av uvanlig kraftig ising 1100 meter over havet i Tinn.

  • Øyvind Lie

Som flere medier har meldt, har 16 master på fjellet i nærheten av Rjukan i Tinn kommune i Telemark blitt revet over ende. 32 hytter mistet strømmen, i tillegg til et anlegg Statkraft bruker til lukestyring til en dam for Mår kraftverk og et anlegg Avinor bruker til overvåking av...
Artikkelen er 586 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.