øystein sæther
Konstituert direktør for innovasjon og utvikling i Skagerak Energi, Øystein Sæther.
Foto: Skagerak Energi

Fordi Skagerak Energi ikke lenger har strømsalgsvirksomhet.

  • Øyvind Lie

Alle nettkunder hos Hjartdal Elverk ble overført til Skagerak Nett da Skagerak Energi kjøpte e-verket i 2019. Mange av disse kundene hadde også en egen strømavtale kalt Hjartdalskraft. De blir nå strømkunder hos Tinn Energi og Fiber. – Etter at vi solgte oss helt ut av Fjordkraft har ikke Skagerak...
Artikkelen er 122 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.