fusjon agder glitre
Fusjonssonderingene mellom Agder Energi og Glitre Energi ledes av en styringsgruppe som består av styrelederne, konsernsjefene og to representanter for de ansatte fra hvert konsern. Bildet er tatt tidligere i prosessen. Foto: Glitre Energi

Glitre Energi og Agder Energi håper å enes om uavklarte spørsmål så en intensjonsavtale kan signeres i januar.

  • Øyvind Lie

Glitre Energi og Agder Energi sonderer som tidligere meldt mulighetene for en konsernfusjon. I en pressemelding skriver Glitre energi at det fortsatt er god fremdrift og at det nå jobbes «med å ha en signert intensjonsavtale fra styrene i løpet av januar». Arbeidet ledes av en styringsgruppe som består av...
Artikkelen er 332 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på "kjøp abonnement", ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..