kraftlinje møre og romsdal
Illustrasjonsfoto.
Foto: Øyvind Lie

Samlet inntektsramme for alle nettselskaper bortsett fra Statnett er beregnet til 17,2 milliarder kroner.

  • Øyvind Lie

Kostnadsgrunnlaget for bransjen er på 17,7 milliarder kroner, skriver Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i en melding på sin nettside. Dette er om lag 300 millioner kroner lavere enn RME varslet at inntektsrammen lå an til å bli 5. november. Bransjens faktiske kostnader i 2019 var 477 millioner kroner...
Artikkelen er 67 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.