vinter
Linjeentreprenørene jubler over at markedet har tatt seg opp igjen.
Foto: Adobe Stock / Zakhar Marunov

Etter noen måneder med stillstand strømmer forespørslene inn for leverandører til nye ledning- og kabelprosjekter.

  • Atle Abelsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Da Norge fulgte etter resten av verden og stengte ned deler av samfunnet i mars, ble også bygge- og anleggsbransjen rammet. Ikke like sterkt som mange bransjer, både byggherrer og leverandører fant raskt ut hvordan de kunne etablere rutiner som ivaretok nødvendige smittevernhensyn samtidig som de gjennomførte prosjekter av til...
Artikkelen er 1000 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.