nett vinter
Illustrasjonsfoto.
Foto: Lasse Nordeng Larsen

Har hatt liten betydning for investeringer og vedlikehold, ifølge undersøkelse.

  • Øyvind Lie

I en spørreundersøkelse fra Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE svarer 86 prosent av nettselskapene at koronapandemien har hatt liten betydning på deres investeringer og vedlikehold av nettet i 2020. Når det gjelder planene for 2021 svarer 87 prosent at pandemien har hatt liten betydning for investeringsplanene, og 94 prosent...
Artikkelen er 304 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.