hagemoen
Daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen i Norsk Varmepumepforening.
Foto: Norsk Varmepumpeforening

– Husholdninger og byggsektoren blir totalt neglisjert.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk har omtalt, har Klima- og miljødepartementet inngått en ny avtale med Enova for de neste fire årene. Norsk Varmepumpeforening mener den nye avtalen i liten grad inkluderer husholdninger og byggsektoren. – Det er både skuffende og rart at myndighetene prioriterer kapitalsterke bedrifter, mens husholdninger og byggsektoren blir totalt...
Artikkelen er 248 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.