aus arbeid
Illustrasjonsfoto.
Foto: Linea

Fra årsskiftet blir nettleien justert ned med i underkant av 50 millioner kroner fordelt utover året 2021.

  • Øyvind Lie

Oppdatert med at også Skagerak Nett kutter i nettleia. Det skriver Linea i en pressemelding. Størstedelen av dette skal tilfalle husholdningskunder og mindre næring. – Fra nyttår blir det enkelt sagt billigere å bruke strøm. Vi justerer ned energileddet på nettleien i tråd med det myndighetene ønsker av utforming for...
Artikkelen er 313 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.