mast
Foto: Kjell Morten Klevsand/Mostphotos
Foto: Kjell Morten Klevsand/Mostphotos

Vil bevare verdier og arbeidsplasser lokalt.

  • Øyvind Lie

Styret i Midt-Telemark Energi Holding har besluttet at strømselskapet Midt-Telemark Energi Strøm skal gå sammen med Kraftriket fra nyttår. «Det er med bakgrunn i de store endringene energibransjen er inne i at vi som selskap nå har kommet til denne positive beslutningen. Med dette mener vi å kunne hevde oss...
Artikkelen er 326 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.