Møre Trafo
Møre Trafo har inngått rammeavtale med Glitre Energi Nett.
Foto: Møre Trafo

Skal leverer SF6-frie bryteranlegg og bruke biologisk nedbrytbar olje.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Møre Trafo har inngått rammeavtale med Glitre Energi Nett om leveranse av transformatorer, nettstasjoner, koblingsanlegg og strømtavler, opplyser salgssjef Ivar Lifjeld i Møre Trafo til Energiteknikk. Avtalen løper over tre år med mulighet for ytterligere to år. Møre Trafo anslår at avtalen vil kunne gi mellom 15 og 20 millioner...
Artikkelen er 114 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.