mørenett
Illustrasjonsfoto: Mørenett
Foto: Mørenett

Lave strømpriser og lav rente har redusert overføringskostnadene.

  • Øyvind Lie

Fra 1. januar reduserer Mørenett nettleia. For en gjennomsnittshusholdning er reduksjonen om lag 500 kroner i året, skriver selskapet i en pressemelding. Det pekes på at vi har lagt bak oss et år med lave strømpriser og lav rente, noe som har redusert Mørenetts overføringskostnader i kraftnettet. I tillegg har...
Artikkelen er 140 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.