Morrow Batteries
Skisse av fabrikken Morrow Batteries, som skal bygges i Arendal.
Foto: RIFT/NSW Arkitektur

Skal bruke opptil 315 MW, vektlegger Statnetts planer for oppgradering i nettet.

  • Øyvind Lie

Morrow Batteries har inngått intensjonsavtale om å etablere sin giga-battericellefabrikk i Eyde Energipark i Arendal. – I den siste seleksjonsrunden har vi hatt fire veldig gode alternativer. Alle har virkelig stått på og levert solide prospekter, men vi har kommet frem til at Arendal tilbydde den beste pakkeløsningen, sier Terje...
Artikkelen er 350 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.