kabel
Illustrasjonsfoto. Statnett
Foto: Statnett

Tre ettermiddagstimer ble svært dyre, men gjennomsnittprisen ble helt grei for kundene.

  • Øyvind Lie

Utvidet med detaljer fra Statnett. Den første krafthandelen på Nordlink-kabelen i går gir et kraftig prishopp i Sør-Norge i ettermiddag. Mellom klokka 15 og 18 onsdag ligger kraftprisen i Sør-Norge på mellom 95 og 106 øre/kWh. Tirsdag var prisen i disse timene på 25 øre/kWh. – Finner kapasitet Sjefanalytiker i...
Artikkelen er 269 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.