norhard
Norhard har vært alene på det norske markedet med sine patenterte, retningsstyrte mini-TBM-er.
Foto: BR Industrier

Vil nå omsetning på 100 millioner kroner og utvide markedene når småkraftmarkedet etter hvert flater ut.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Som Energiteknikk har omtalt, ble det i midten av november klart at de to industriselskapene BR Industrier AS fra Sandnes og Brødrene Nordbø AS fra Stranda kjøper opp alle aktiva i konkursboet etter tunnelentreprenøren Norhard, gjennom det felles eide selskapet Fiskå Maskin Holding AS (FMH). Eierne ønsker overfor Energiteknikk ikke...
Artikkelen er 364 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.