marianne aas
Direktør Marianne Aas i KPMG påpeker at cyber-truslene utvikler seg raskt, og at kunnskapene om IT-trusler bør oppdateres fortløpende.
Foto: Skjermdump fra Nettkonferansen

– Nettselskapene bør gjøre seg enda mer attraktive for framtidas eksperter innen cyber-sikkerhet.

  • Atle Abelsen

Direktør Marianne Aas i konsulentselskapet KPMG peker på den særdeles viktige posisjonen som nettselskapene har som leverandør av samfunnskritisk infrastruktur til alle deler av samfunnet. Under årets korona-digitale utgave av Energi Norges nettkonferanse sa hun at hun riktignok opplever at nettselskapene har blitt veldig opptatt av alle aspekter av IT-sikkerhet,...
Artikkelen er 281 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.