solceller
Foto: Mostphotos
Foto: Mostphotos

Kjøper nesten halvparten av Solgrid AS.

  • Øyvind Lie

Østfold Energi og Akershus Energi kjøper 22,5 prosent hver i Solgrid AS. Ambisjonen er å utvikle, eie og drifte bakkemonterte solkraftanlegg i industriell skala. Resten av Solgrid er eid av Mypower, Swede Energy, Valinor og nøkkelpersoner i Solgrid. – Solenergi vokser svært raskt og kommer til å bli viktigste kilde...
Artikkelen er 473 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.