roand vindpark
Roan vindpark på Fosen i Trøndelag. Arkivfoto: Ole Martin Wold/Fosen Vind
Foto: Ole Martin Wold/Fosen Vind

NVE står fast på at Fosen Vind skal få fjerne varsellamper for iskast på to skilt.

  • Øyvind Lie

I juni 2019 godkjente NVE Fosen Vinds rutiner for varsling av fare for iskast fra Roan vindkraftverk. Disse omfatter ti skilt som varsler om faren for iskast ved innfartsårene til vindkraftverket, varsellamper på de to skiltene som er plassert ved hovedatkomstveiene, kurs for reindriftsutøvere om faren for iskast og sikkerhetsrutiner,...
Artikkelen er 582 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.