metodedagene
Metodedagene er en møteplass der mange samles til faglig og sosialt samvær, slik som her i juni i fjor. Nå blir ikke Metodedagene arrangert før i 2023.
Foto: Stein Arne Bakken

Metodedagene i juni neste år er avlyst, og utsatt til 2023. Årsaken er usikkerheten omkring korona-situasjonen.

  • Stein Arne Bakken

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Vi synes det er svært kjedelig å måtte avlyse Metodedagene, men mener det er en riktig og nødvendig beslutning, sier daglig leder Stig Fretheim i REN AS, som har arrangert Metodedagene annet hvert år siden 2011. Fretheim opplyser at en rekke bedrifter har gitt beskjed om at de ikke...
Artikkelen er 500 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.