sammenslåing
Helge Morten Vangen, everksjef Aurland Energiverk, Terje Bakke Nævdal, administrerende direktør Sognekraft, og Ørjan Bøyum, daglig leder Lærdal Energi.
Foto: Sognekraft

Aurland Energiverk, Lærdal Energi og Sognekraft slår sammen nettselskapene sine til Sygnir AS og fiberaktiviteten til Sognekraft Fiber AS.

  • Øyvind Lie

Det nye nettselskapet får om lag 80 ansatte og har store ambisjoner for vekst og utvikling i Sogn, skriver selskapene i en felles pressemelding. Nettselskapet Sygnir skal drifte og utvikle straumnettet i kommunene Vik, Sogndal, Lærdal og Aurland. Hovedkontoret blir i Vik, men Sygnir skal ha en desentralisert struktur med...
Artikkelen er 291 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.