venna kraftverk
Venna kraftverk i Snillfjord har en horisontal Francisturbin på 2,9 MW som produserer over 8 GWh per år.
Foto: peltonman

Gryta kraftverk i Rindal og Venna kraftverk i Snillfjord gir selskapet over 12 nye GWh.

  • Øyvind Lie

1. desember overtok Småkraft AS alle aksjene i Gryta Kraft AS fra grunneiere, som fortsatt vil være aktive i driftingen av kraftverket fremover. Gryta kraftverk ligger i Rindal kommune i Trøndelag og produserer om lag 4 GWh/år. Kraftverket har en 5-strålers pelton turbin på 1,5 MW installert. Grunneierne har en...
Artikkelen er 218 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.