Bordalselva
Bordalselva kraftstasjon.
Foto: NGKU

Sikrer seg 11 nye GWh.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Småkraft AS har den siste tiden vært aktive i å kjøpe kraftverk, og nå har selskapet sikret seg to til. 1. desember overtok Småkraft alle aksjene i Bordalen Kraftverk AS fra Norsk Grønnkraft. Bordalen kraftverk ligger i Molde kommune og vil produsere om lag 7 GWh/år. Kraftverket har en 2,2...
Artikkelen er 146 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.