sognekraft
Sognekraft vant fram med sin klage på Statnetts tidsbruk. Illustrasjonsfoto.
Foto: Sognekraft

Brukte for lang tid på å svare Sognekraft om tilknytning av Offerdal kraftverk.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk tidligere har omtalt, har Sognekraft klaget på at Statnett for å ha brutt tilknytningsplikten ved å bruke for lang tid på å svare på om Offerdal kraftverk (95 GWh) i Årdal kommune innerst i Sognefjorden kan knyttes til nettet. Bakgrunnen for saken er at Sognekraft 16. oktober 2017...
Artikkelen er 667 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.