balsfjord skillemoen rein
Bildet viser linjen Statnett har bygget mellom Balsfjord og Skillemoen i Alta. Arkivfoto: Statnett
Foto: Statnett

Søker NVE om å bygge østover fra Skaidi via Lakselv til Lebesby.

  • Øyvind Lie

Statnett søker NVE om konsesjon for å få bygge og drifte en ny 420kV kraftledning fra Skaidi i Hammerfest kommune til ny transformatorstasjon i Adamsfjorddalen i Lebesby kommune, skriver selskapet i en melding på sin nettside. Statnett søker om ny luftledning på hele strekningen Skaidi-Lebesby som ved senere nettutvikling kan...
Artikkelen er 362 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.