Illustrasjonsfoto.
Foto: Vattenfall

Ber OED samkjøre kabelmonopol-loven og havenergiloven.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk har omtalt, har både Statkraft og Energi Norge advart mot at den foreslåtte endringen av energiloven for å gi Statnett monopol på utenlandsforbindelser kan ramme private aktører som ønsker å bygge havvindanlegg og som kobler to land sammen. Også advokatselskapet Arntzen de Besche kommer nå med advarsler i...
Artikkelen er 1148 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.