Nessane
Fra byggingen av Nessane kraftverk (9 MW) i Sogndal.
Foto: Tinfos

Det nystartede selskapet Tinfos Entreprenør skal levere nøkkelferdige kraftverk til aktører som ikke ønsker å ta byggerisiko.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det siste året har Tinfos AS fått stadig flere forespørsler fra prosjekteiere om de kan bygge ut kraftverk for dem. Ikke bare fra utenlandske investorer, henvendelser har også kommet fra norske offentlige eiere og kraftselskaper. Tinfos har derfor nylig opprettet det heleide datterselskapet Tinfos Entreprenør AS. – Vi går nå...
Artikkelen er 394 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.