solcelletak
Illustrasjonsfoto.
Foto: Statsbygg

På allerede eksisterende bygg i Norge.

  • Øyvind Lie

– Det er mulig å få til minst 30 TWh kraftproduksjon på fasader og tak som allerede er bygget i Norge, sier senterleder Erik Marstein ved FME Susoltech i en melding på Solenergiklyngens nettside. Utspillet kom i forbindelse med lanseringen av et veikart for den norske solenergibransjen fram mot 2030,...
Artikkelen er 272 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.