Moorburg
Vattenfalls kullkraftverk Moorburg ved Hamburg, som skal legges ned.
Foto: Vattenfall

Får kompensasjon fra tyske myndigheter.

  • Øyvind Lie

Tyske Bundesnetzagentur besluttet tirsdag å gi Vattenfall kompensasjon for en fullstendig avvikling av kullkraftverket Moorburg i Hamburg, skriver Vattenfall i en pressemelding. Kraftverket ble satt i drift i 2015, og er ifølge Vattenfall et av de mest moderne i Tyskland. Støtten gis etter at det har vært en auksjonsprosess for...
Artikkelen er 158 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.