beyonder senter
Beyonders batterisenter.
Foto: Frode Ueland/Beyonder

Har hentet inn 125 millioner kroner til å bygge batterifabrikk.

  • Øyvind Lie

Det norske selskapet Beyonder har utviklet det de selv kaller neste generasjons bærekraftige høyeffektsbatterier som skal være både sikrere og mer kostnadseffektive enn konkurrentenes. Selskapet har nå fullført en investeringsrunde på 125 millioner kroner. 25 prosent av den tilførte kapitalen kommer fra eksisterende investorer, og de resterende 75 prosentene «er...
Artikkelen er 200 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.