Illustrasjonsfoto.
Foto: Vestas

Deltar for første gang i det danske kapasitetsmarkedet for manuelle reserver.

  • Øyvind Lie

Et pilotprosjekt i regi av Energi Danmark og Energinet viser at vindkraften kan være med å balansere strømnettet. – Inntil nå har vi vært usikre på om det var trygt nok å la vindmøller by og levere til balansemarkedet. Men prosjektet viser at prognosene er så gode at de kan...
Artikkelen er 395 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.