herøya
Øyvind Nyhus, daglig leder for Herøya Nett AS, ved nye høyspentanlegg.
Foto: Siri Krohn-Fagervoll/Herøya Industripark AS

Herøya Nett erstatter gamle høyspentanlegg med ny teknologi.

  • Øyvind Lie

Herøya Industripark i Porsgrunn er med sine 80 selskaper, 2500 ansatte og en omsetning på 13 milliarder en av landets største industriklynger. Nettselskapet Herøya Nett eier, drifter og vedlikeholder fordelings- og overføringsnettet for distribusjon av elektrisk kraft i industriparken, som bruker rundt 1 TWh årlig. Nå byttes gamle 12 kilovolts...
Artikkelen er 150 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.