vinterbilde
Illustrasjonsfoto: Emil Løkås/Statnett

I dag morges ble forbruksrekorden fra 2016 slått.

  • Øyvind Lie

Norges strømforbruk mellom klokken 08.00-09.00 ble registrert til 24.536 megawattimer (MWh). – Dette er åpenbart et resultat av det kalde været i store deler av landet og at strømforbruket har økt de siste årene som følge av elektrifisering av transportsektoren og industrien, sier konserndirektør Gunnar Løvås i Statnett i en...
Artikkelen er 191 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.