Sandnes
Administrerende direktør i BNL, Jon Sandnes, er ikke fornøyd med Enovas kutt i støtte til energieffektivisering i byggsektoren.
Foto: BNL

Energibruk i bygg er ikke vesentlig redusert de siste ti årene, påpeker Byggenæringens Landsforening.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk skrev mandag, har Enova bestemt seg for å fjerne støtten til tradisjonell energieffektivisering i byggsektoren. Det liker Byggenæringens Landsforening (BNL) dårlig. – Fremdeles utgjør energibruk i bygg om lag 40 prosent av den stasjonære energibruken, og energiforbruket i TWh har ikke blitt vesentlig redusert de siste 10 årene....
Artikkelen er 251 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.