Norsk kompositt skal brukes i et nytt svensk-portugisisk bølgekraftprosjekt. Foto: CorPower Ocean

OPS i Kristiansand skal bruke erfaringer fra produksjon av komposittstolper for å lage kjernekomponenter til et nytt, stort europeisk bølgekraftprosjekt.

  • Atle Abelsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Kristiansand-bedriften OPS Composite Solutions AS skal bruke sin erfaring og kompetanse innen komposittmaster og trykktanker til å utvikle og produsere trykksylinderen til en ny, europeisk satsning på å utvikle bølgekraft til et kommersielt alternativ. OPS Composite skal levere kjernekomponenter til det svensk-portugisiske selskapet CorPower Ocean som nå har mottatt støtte...
Artikkelen er 430 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.