Ask
Elvia forsyner området rundt skredet i Ask på Romerike med aggregat og provisoriske kabler på bakken.
Foto: Jaran Wasrud/NVE

Erstatter nødaggregater som først ble kjørt ut.

  • Øyvind Lie

Mye av Elvias infrastruktur i området ble tatt av skredet i Ask i Gjerdrum kommune på Romerike natt til 30. desember. Selskapet opplyser i en melding at det har lagt ut provisoriske høyspentkabler for å sørge for strømforsyning til kunder i området. Dette dreier seg om både bolighus og flere store...
Artikkelen er 136 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.