Kollsnes-anlegget, hvor gass tas i land og sendes videre til Europa. Illustrasjonsfoto.
Foto: Øyvind Sætre/Gassco

Utsetter byggingen av gassfeltet Peon på ubestemt tid.

  • Øyvind Lie

For temmelig nøyaktig et år siden omtalte Energiteknikk Equinors planer om å bygge ut gassfeltet Peon 117 kilometer vest for Grov i Kinn kommune i Vestland fylke. Det skulle skje med kraft fra land til en ubemannet flytende plattform med prosessanlegg (Spar) som på det meste skulle få et jevnt uttak...
Artikkelen er 134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.