befring
Befring kraftverk i Sunnfjord kommune skal driftes av Bekk og Strøm.
Foto: Bjørn Befring

Kraftverket skal driftes av Bekk og Strøm.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Finsk Kraft AB, eller Suomen Voima på finsk, kjøper Befring Kraft AS i Stardalen i Sunnfjord kommune, ifølge en pressemelding. Befring kraftverk, som ble satt i drift i 2003 og har vært eid av grunneierne, har en makseffekt på 4,5 MW og en midlere årsproduksjon på 21,3 GWh. Verket har...
Artikkelen er 253 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.