enova-bygg
Enova har lansert en egen satsing på utslippsfrie bygge- og anleggsplasser.
Foto: Enova

Enovas støttetilbud til byggsektoren for tradisjonell energieffektivisering og energisparing avvikles.

  • Øyvind Lie

Bakgrunnen er det Enova kaller dreining av byggsatsingen «mot klima». «Prioriteringen er en naturlig følge av den nye styringsavtalen Enova fikk fra regjeringen like før jul som spisser Enova som klimavirkemiddel», skriver Enova i en pressemelding. Trengs ikke Enova har siden 2013 støttet mer enn 2500 energioppgraderinger av eksisterende bygg...
Artikkelen er 400 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.