Haugaelva kraftverk
Haugaelva kraftverk i Fusa kommune (bildet) er ett av verkene Fossberg kraft Produksjon nå selger til utenlandske eiere.
Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Har inngått avtale om salg av alle sine kraftverk.

  • Øyvind Lie

I en børsmelding fredag morgen skriver Fossberg Kraft Produksjon AS at de har oppnådd en avtale om salg av alle sine kraftverk til en utenlandsk aktør. Overfor Energiteknikk ønsker Fossberg Krafts daglige leder Tom Jensen ikke å si hvilken aktør det er snakk om eller hva prisen blir, og han...
Artikkelen er 231 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.