Freim kraftverk
Freim kraftverk i Odda (bildet) er ett av verkene Fossberg Kraft har solgt til Downing LLP.
Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Solgte fem småkraftverk, satser isteden på utvikling, drift og vedlikehold.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk skrev fredag for en uke siden, selger Fossberg Kraft alle sine kraftverk til en utenlandsk aktør. Men selskapet ønsket da ikke å opplyse hvem kjøperen var eller hvor mange kraftverk som var omfattet av salget. En pressemelding publisert i går gir imidlertid svar på spørsmålene og mer til....
Artikkelen er 281 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.