Freim kraftverk
Freim kraftverk i Odda (bildet) er ett av verkene Fossberg Kraft har solgt til Downing LLP. Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Solgte fem småkraftverk, satser isteden på utvikling, drift og vedlikehold.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Som Energiteknikk skrev fredag for en uke siden, selger Fossberg Kraft alle sine kraftverk til en utenlandsk aktør. Men selskapet ønsket da ikke å opplyse hvem kjøperen var eller hvor mange kraftverk som var omfattet av salget. En pressemelding publisert i går gir imidlertid svar på spørsmålene og mer til....
Artikkelen er 281 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.